Wat is er te doen

Te veel om op te noemen…

Fietsen…

Wij wonen aan een laan waar u de langs de Horsten kunt fietsen naar Voorschoten, de Vlietlanden of de Kagerplassen. Gaat u de andere richting uit dan bent u binnen ca. 8 -10 minuten in het prachtige natuurgebied genaamd Meijendel. Door de Meijendelse duinen fietst u naar zee (het stille strand). Dan kunt u de ene kant richting Scheveningen rijden en de andere kant gaat richting Katwijk en Noordwijk. Daar komt u nog een prachtig stukje natuur tegen vlak bij de Wassenaarse Slag (strand met horecagelegenheden) in de hoedanigheid van een zandverstuiving.

De B&B ligt aan de lange afstandsfietsrout LF4 Midden Nederlandroute (300 km).  Fiets huren? Dat kan, voor 5,00 per dag verhuren wij een fiets.

Wandelen…

Ideaal logeeradres voor wandelaars van het Marskramerpad (LAW  3-1). Bij ons aan de overkant ligt ook nog de landgoederenroute waar u kunt wandelen of fietsen.

Ons eigen dorp heeft net haar centrum uitgebreid wat geleid heeft tot mooie en nieuwe winkels en met een leuke kern van restaurants. In het centrum staat een prachtige molen met daarin een galerie.

Lekker cultureel of shop till you drop…

Wij hoeven het u bijna niet uit te leggen maar Den Haag biedt u een culturele oase van Vredespaleis tot het Circustheater in Scheveningen of Omniversum. En wat dacht u van de musea Naturalis of Corpus? Of het shopgenot van de Spuistraat Den Haag tot de boulevard in Kijkduin? Ook de nabijliggende dorpen Leiden, Delft, Katwijk en Noordwijk zijn zeker een bezoekje waard!

Vissen

En laten we niet vergeten dat u bij ons achter in de polder heerlijk kunt vissen.

Nog een tip en dan houden we op…..  voor de liefhebbers is er het pretpark Duinrell met daarbij behorend Tikibad!